ניווט: עמוד הבית // למה חשוב לעבוד עם ציוד מתקדם בקידוחים אופקיים?

למה חשוב לעבוד עם ציוד מתקדם בקידוחים אופקיים?

בישראל פועלות חברות קידוחים רבות שנותנות שירותי קידוח שונים לרשויות מקומיות, חברות תקשורת, תאגידים ועוד. קידוחים אופקיים הוא סוג הקידוחים הנפוץ ביותר, ויש להקפיד על מקצועיות החברה איתה מבצעים את הקידוח, על מנת למנוע תקלות בטיחות. דגש חשוב הוא להקפיד כי לחברת הקידוח יש את הציוד המתקדם ביותר לביצוע קידוחים אופקיים.

יתרונות של ציוד מתקדם בקידוחים אופקיים

  • ציוד מותאם לתנאי השטח – חברת קידוחים מקצועית תוכל להתאים לכל סוג קידוח אופקי את הציוד המתאים לה, בהתאם לסוג העבודה ולתנאי השטח המתאימים.קידוח אופקי- הנחת קוי תקשורת
  • חוסך זמן – ציוד מתקדם חוסך הרבה מאוד זמן גם לגוף המבצע, וגם לגוף שביקש את העבודה. בעזרת ציוד מתקדם ניתן לבצע את העבודה באופן מהיר ויעיל. שימוש בציוד לא מתקדם, לעומת זאת, יביא לתוצאות בינוניות ולעבודת קידוח כפולה.
  • חיסכון בכסף – חיסכון בזמן שווה כמובן גם חיסכון בכסף, שכן עבודה שאיכות הביצוע שלה היא נמוכה תדרוש יותר כסף לתחזוקה ולכוח אדם. בנוסף, ציוד שאינו מתקדם תגרום לעבודה להיגרר מעבר לזמן הצפוי, ויכולה לגרום לפגיעה בתפקוד התשתיות הקיימות.

חברת ש.ע.ר קידוח ותשתיות הנה חברה המובילה בקידוחים אופקיים, המורכבת מאנשי צוות מקצועיים ובעלת ניסיון רב בעבודות קידוח עם גופים גדולים, ביניהן: משרד הביטחון, בזק, הוט, חברת חשמל, רשויות מקומיות ותאגידי מים. אנו מבצעים קידוחים אופקיים באמצעות צוות מקצועי ומיומן ועובדים עם הציוד הטכנולוגי המתקדם ביותר.

שתף באמצעות

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

המשך קריאה

שער קידוחים - מי אנחנו?

ש.ע.ר קידוח ותשתיות היא מחברות הקידוחים המובילות בישראל, ומתמחה בקידוחים אופקיים להנחת תשתיות תת־קרקעיות. החברה מבצעת קידוח אינטגרלי HDD, קידוח בסלע HDD וקידוחי פלדה, ומניחה בדרך זו קווי ביוב, מים, גז, חשמל ותקשורת, גם בפרויקטים מורכבים ובתנאי קרקע קשים.

לאורך השנים ביצענו פרויקטים עבור מאות חברות וגופים, ובהם חברת החשמל, בזק, HOT, סלקום ואורנג'. בין העבודות הבולטות שלנו: קידוח של 4 קנים בקוטר 8" באורך 160 מ' באילת עבור חברת החשמל, קידוח לביוב בקוטר 10" באורך 110 מ' בצומת הצ'ק־פוסט בחיפה עבור טר־ארמה, קידוח לביוב בקוטר 8" באורך 160 מ' בבסיס שיזפון בערבה עבור משרד הביטחון, וקידוחים רציפים באורך 300 מ' בתל אביב עבור HOT.

מאחורי כל פרויקט עומד צוות בעל ניסיון ומומחיות בתחום הקידוחים, ובמיוחד בקידוחים אופקיים. בזכותו צברה החברה את המוניטין שלה. מעבר לביצוע, אנחנו מלווים מהנדסים, קבלנים, יזמים ורשויות מקומיות בייעוץ לקידוחים: מגיעים לשטח, סורקים את המערכות הקיימות, ורק אז קובעים איך לבצע את הקידוח.

נגישות