ניווט: עמוד הבית // הפרטים שעל הלקוח לספק לחברת הקידוח

הפרטים שעל הלקוח לספק לחברת הקידוח

לא מעט אנשים פרטיים וחברות מעוניינים בעבודות קידוח שונות, כשכל מקרה לגופו. יש כאלו שזקוקים לקידוחים אופקיים, כאלו שצריכים קידוח לביוב וכאלו שצריכים קידוחים אינטגרליים.

לא משנה באיזה קידוח אתם מעוניינים, חשוב עד מאוד לספק את הפרטים המתאימים לחברת הקידוח בטרם ביצוע העבודות. כך עבודות הקידוח יסתיימו בשלב מוקדם יותר, זאת בניגוד לחברות שלא מקבלות את כל המידע לפני תחילת העבודות, מה שמאט את הפרויקט ומעכב אותו.

לכן, חשוב מאוד לספק מידע רב ככל האפשר על אתר הקידוח לחברה שתבצע את העבודות בו, כדי לקצר הליכים ולא פחות חשוב: כדי להימנע מבעיות בלתי צפויות שעלולות להופיע לאורך הדרך.

אבל איך יודעים איזה מידע לספק לחברת הקידוח? אל דאגה, בשביל זה אנחנו כאן. להלן הפרטים החשובים שכדאי שתספקו לחברת הקידוח בטרם ביצוע העבודות.

האם בוצעו עבודות קידוח במקום בעבר?

על חברת הקידוח לדעת האם הונחו במקום תשתיות או לאו, כדי להיערך בהתאם. אז אם אתם יודעים אם התבצעו במקום עבודות בעבר, חשוב מאוד לדווח על כך לחברת הקידוח. במקרים שבהם אתם לא בטוחים אם התבצעו במקום עבודות (בישראל, שטחים עירוניים מאופיינים בדרך כלל בתשתיות שלא מופיעות בתכניות ואין דרך לדעת על קיומן לפני כן).

קידוחים אופקיים

סוג הקרקע

יש קרקעות קשות ויש קרקעות רכות, יש קרקע סלעית ויש קרקע חלקה. לכן, כדי להיערך בהתאם ולספק את הציוד המתאים, על חברת הקידוח לדעת מהו סוג הקרקע. אז לפני ביצוע העבודות, חשוב לעדכן את חברת הקידוח על איזו קרקע מדובר.

מטרת הקידוח

זהו הנתון החשוב ביותר. לפני ביצוע עבודות עליכם לקבוע יעד ומטרה. לשם מה הקידוח? האם לצורך ניקוז? אולי לשם התקנת קווי חשמל ותקשורת? או שבכלל מדובר על קידוחי גז? והאם אתם מעוניינים בקידוח אופקי או אנכי?

סביבת העבודה

עליכם לדווח לחברת הקידוח מה כוללת סביבת העבודה. האם מסביב יש צמחייה רבה או כבישים שמפריעים? ומה בנוגע להולכי רגל? כל אלו חשובים עד מאוד לעבודות הקידוח.

בכל אופן, חשוב עד מאוד להגיע למקום הקידוח בטרם מעבירים את כל המידע לחברת הקידוח, כדי שתהיו בטוחים שהמידע שהעברתם הוא נכון ב-100 אחוז.

 

שתף באמצעות

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

המשך קריאה

שער קידוחים - מי אנחנו?

ש.ע.ר קידוח ותשתיות היא מחברות הקידוחים המובילות בישראל, ומתמחה בקידוחים אופקיים להנחת תשתיות תת־קרקעיות. החברה מבצעת קידוח אינטגרלי HDD, קידוח בסלע HDD וקידוחי פלדה, ומניחה בדרך זו קווי ביוב, מים, גז, חשמל ותקשורת, גם בפרויקטים מורכבים ובתנאי קרקע קשים.

לאורך השנים ביצענו פרויקטים עבור מאות חברות וגופים, ובהם חברת החשמל, בזק, HOT, סלקום ואורנג'. בין העבודות הבולטות שלנו: קידוח של 4 קנים בקוטר 8" באורך 160 מ' באילת עבור חברת החשמל, קידוח לביוב בקוטר 10" באורך 110 מ' בצומת הצ'ק־פוסט בחיפה עבור טר־ארמה, קידוח לביוב בקוטר 8" באורך 160 מ' בבסיס שיזפון בערבה עבור משרד הביטחון, וקידוחים רציפים באורך 300 מ' בתל אביב עבור HOT.

מאחורי כל פרויקט עומד צוות בעל ניסיון ומומחיות בתחום הקידוחים, ובמיוחד בקידוחים אופקיים. בזכותו צברה החברה את המוניטין שלה. מעבר לביצוע, אנחנו מלווים מהנדסים, קבלנים, יזמים ורשויות מקומיות בייעוץ לקידוחים: מגיעים לשטח, סורקים את המערכות הקיימות, ורק אז קובעים איך לבצע את הקידוח.

נגישות